Vielä hetken Netflixissä: Taviksesta tulee miljonääri uhkapelien avustuksella – ja on tositarina!

IMDb-arvosana on 7,6.

Netflixissä on vielä katsottavana pätevä rikoselokuva Molly’s Game (2017).

Elokuva on tositarina olympiaurheilijaksi pyrkineestä Molly Bloomista, joka löysi itselleen uuden uran pyörittämällä vuosien ajan maailman korkeatasoisinta ja rahakkainta pokerikerhoa julkkiksille, ökyrikkaille ja venäläisille mafiamiehille, kunnes eräänä päivänä aseistetut FBI-agentit rynnivät ovesta sisään.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

Molly’s Game on mentaliteetiltaan paikoin turhankin amerikkalainen, varsinkin mitä tulee Mollyn ongelmalliseen suhteeseen psykologi-isänsä (Kevin Costner) kanssa ja tästä kumpuavaan rautalankapsykoanalyysiin. Sorkin on kuitenkin rakentanut tarinasta kiinnostavan kaaren, joka ei edellä mainittua rasitetta lukuunottamatta hetkeksikään eksy sivupoluille tai jää oikeussalidraamaksi. Bloomin uurastusta seuratessaan aidosti kannustaa häntä ja jännittää hänen puolestaan oli kyse sitten alan vaaroista, epäreilusta yhteiskunnasta tai oman sisimmän paljastamisen pelottavuudesta.”

Leffassa nähtävän mystisen Hollywood-tähden (Michael Cera) uskotaan laajalti olleen tosielämässä Tobey Maguire. Hänet tunnetaan muun muassa Hämähäkkimiehen roolistaan.

Pääosissa nähdään Jessica Chastain, Idris Elba ja Kevin Costner. Ohjauksesta vastaa Aaron Sorkin.

Elokuva poistuu Netflixistä 30.4.2021. Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut