Viime vuoden kuhistuimpiin kuuluneen sarjan kakkoskausi nappasi Sopranos-tähden

Lisää kierroksia.

11.1.2022 16:02

Paratiisihotellin käytävillä ja lähiympäristössä tapahtuneet inhat teot keräsivät yksin Yhdysvalloissa miljoonia katsojia The White Lotus -draamasarjan pariin. Vaikka Episodin arvio Mike Whiten (mm. Valaistunut, School of Rock) luomasta satiirisesta lomamatkakertomuksesta ei yltänyt viiteen tähteen, sarja jatkuu.

Suoratoistopalvelu HBO Maxin katalogiin kuuluvan The White Lotusin toinen kausi lisää kierroksia siihen, mitä ensimmäisellä oli tarjota. Koska kuvitteellinen The White Lotus on kansainvälinen hotelliketju, uusi kausi suuntaa Havaijin sijaan toisiin maisemiin. Mike Whiten mukaan tapahtumapaikkana saattaa seuraavaksi olla vaikkapa Japanin Kioto.

– Se olisi myös hauskaa, koska pääsisimme möyhimään kulttuurien yhteentörmäyksiä ja sen kaltaista materiaalia, White on todennut aiemmin.

Vaikka White ei ole vahvistanut toisen kauden tapahtumapaikkaa, sarjan uusista näyttelijöistä on jo tiedotettu. Sopranos-tähti Michael Imperioli nähdään tulevalla kaudella ikääntyneen isänsä ja poikansa kanssa luksuskohteeseen saapuvana Dominic Di Grassona.

Useasti epätavallisia nuoria naisia näytellyt Aubrey Plaza (mm. Legion) puolestaan nähdään sarjassa miehensä ja ystäviensä mukana matkaavana Harper Spillerinä. Vahvistamattomien puheiden mukaan Jennifer Coolidge saattaa palata joukon jatkoksi ensimmäiseltä kaudelta tuttuna hersyvän ongelmaisena Tanya McQuoidina.

 

Lähteet: Variety, EW

Lisää luettavaa