Vuoden 1987 hittielokuvasta tehty sarja tuli suoratoistoon – keskiössä persoonallisuushäiriöstä kärsivä nainen

IMDb-arvosana on 6,0.

23.5.2023 07:00

SkyShowtimen tarjonnassa on nyt uunituore sarja Fatal Attraction. Se perustuu Michael Douglasin ja Glenn Closen elokuvaan Vaarallinen suhde (1987).

Daniel Gallagherin (Joshua Jackson) tavattua Alexandra Forrestin (Lizzy Caplan) heidän lyhyt, mutta intohimoinen suhteensa uhkaa tuhota Danielin elämän. Dan pääsee ehdonalaiseen oltuaan 15 vuotta vankilassa Alexandran murhasta, ja nyt hän aikoo palata ja todistaa syyttömyytensä.

Sarja ei ole saanut Rotten Tomatoesin kriitikoilta hyvää vastaanottoa 36 prosentin pistemäärällään. Yleisö sen sijaan on ottanut sarjan vastaan paremmin pistemäärällä 71 prosenttia.

Lizzy Caplan sarjassa Fatal Attraction.

Kriitikko Chris Revelle kuvaili sarjaa seuraavasti:

”Lizzy Caplanin esittämänä Alex luo vangitsevaa läsnäoloa. Alex välittää pelottavalla intensiteetillä ja suurilla, ilmeikkäillä silmillään toivoa, sydänsuruja, paniikkia, vihaa ja epätoivoa, joka voi olla pahaenteistä kiehumista tai myrskyisää paloa.”

Paraden haastattelussa kysyttiin, keskusteliko Caplan mielenterveyden asiantuntijoiden kanssa ennen roolia.

– Kyllä. Puhuin oikeuspsykologin kanssa, jonka kanssa Alexandra Cunningham (sarjan päätuottaja) työskentelee paljon, näyttelijä Lizzy Caplan sanoi.

– Kun pohdimme Alexia, ajattelimme, että hänellä on luultavasti mielenterveysongelmia. Puhuin hänelle eniten epävakaasta persoonallisuushäiriöstä. Se on todella kiehtova, ei aivan harvinainenkaan asia.

Erinomaisesta Dr. Death -sarjasta tuttu Joshua Jackson näyttelee sarjassa Danielia.

– Fyysinen väkivalta ja psykoottisuus (epävakaasta persoonallisuushäiriöstä kärsivällä) ei ole kovin yleistä, mutta maailmassa liikkuu paljon ihmisiä, joilla on epävakaa persoonallisuushäiriö, ja heillä on täysin erilainen tapa nähdä asiat, Caplan totesi.

– Ajattelu on hyvin mustavalkoista, ja se tekee monista elämän osa-alueista haastavia. Se voi vääristää paljon ajattelua, Caplan jatkoi.

– Halusimme olla äärimmäisen kunnioittavia niitä ihmisiä kohtaan, jotka kärsivät näistä ongelmista. Se oli tärkeää, Caplan vielä lisäsi.

Sarja on katsottavissa SkyShowtimessa. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko House-sarjan ihastuttavan Lisa Edelsteinin? Tältä 57 vuotta täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Pajiba, Parade

Lisää luettavaa