The Walking Dead -sarjassa kuoli taas tärkeä hahmo – näyttelijä myös pettyi tekijöihin ja omaan hahmoonsa

Spoilereita.

The Walking Dead -sarjassa on käynyt hurja kato tällä kaudella. Tähän mennessä sarjasta on poistunut tärkeistä hahmoista jo Rick, Maggie ja nyt Jesus.

Jesuksen näyttelijä Tom Payne kertoi tuoreeltaan tuntemuksistaan.

– Tiedän, että ihmiset pettyvät ja ovat shokissa, Payne tuumi.

– Mutta olen iloinen. Olen ollut vähän pettynyt viimeisten kahden vuoden aikana, ettei hahmo ole saanut yhtä paljon coolia tekemistä kuin sarjakuvissa. He antoivat minulle kuitenkin hienon lopetuksen ja olen siitä iloinen, Payne tuumi.

Payne jatkoi silti vielä tyytymättömyydestään hahmon tekemisiin sarjassa. Hän oli varsinkin viime kaudella osoittanut tyytymättömyytensä myös tekijöitä kohtaan. Näyttelijä näki, että hahmo esiteltiin sarjassa hienosti, mutta sitten hän jäi vain jumiin Hilltopiin.

Payne muistutti esimerkiksi siitä, miten Jesuksella on massiivinen taistelu Neganin kanssa sarjakuvissa. Sarjassa hänellä ei kuitenkaan ollut juuri osaa eikä arpaa sodassa Saviorseja vastaan. Payne teroitti, että Jesus on koko ryhmän kyvykkäin tyyppi – kaiken lisäksi Payne treenasi joka viikko valmistautuen siihen, että hän pääsee näyttämään fyysisyyttä, mutta turhaan.

Uusin kausi on parhaillaan tauolla.

Lähde: Bloody Disgusting

 

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut