The Walking Dead -tähti valotti tulevia tapahtumia ja omaa kohtaloaan – paljasti miten käy kauden lopussa

Pienimuotoista spoilausta. Ennalta arvattavaa tosin.

10.3.2018 20:57

The Walking Dead -tähti Ross Marquand kertoi sarjan tulevista tapahtumista ja siitä, miten hänen omalle hahmolleen Aaronille saattaa käydä.

Sota Neganin joukkoja vastaan ei ole ollut Aaronille mikään kaikkein paras kokemus, sillä hän menetti kumppaninsa Ericin kahdeksannen kauden kolmannessa jaksossa.

Tämän jälkeen Aaron on taivaltanut Enidin kanssa Oceansideen ja yrittänyt taivutella amatsonimaisia naisia puolelleen – huonolla menestyksellä. Tällä hetkellä Aaron on jossain Oceansiden lähettyvillä Enidin todennäköisesti palatessa Hilltopiin.

Marquand paljasti, että Aaronin päätös jäädä yksin Oceansiden alueelle kuvastaa muutosta Aaronin hahmossa Ericin kuoleman jälkeen.

– Se vaikutti häneen niin, että hän elää enemmän hetkessä. Uskon, että hän ottaa jokaisen hetken vastaan sellaisena kuin se on – tajuten myös, että jos hän ei saa Oceansidea mukaan, hän on epäonnistunut, Marquand tuumi.

Marquandin mielestä Aaron ajattelee, ettei hänen elämällään ole tarkoitusta tällä hetkellä, jos hän ei saa Oceansiden joukkoja taivuteltua Negania vastaan.

Marquand paljasti myös, että sodan loppu tulee olemaan hänen kannaltaan kaikista jännittävin hetki. Hän lisäsi vielä, että yhteisöt kerääntyvät kokoon kauden lopulla ”tosi coolilla tavalla.”

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa