Warner Bros. paljasti Denis Villeneuven Dunen kohtalon – miten scifi-eepoksen käy?

Warnerin koronapolitiikka puhuttanee jatkossakin.

Elokuvateollisuus on käynnistymässä hiljalleen Yhdysvalloissa. Ensi-iltoja on jo luvassa. Muun muassa Hiljainen paikka 2, Black Widow ja Fast & Furious 9 ovat päätymässä teattereihin.

Myös Suomessa pyritään samaan. Odotamme jo jännityksellä, avataanko pääkaupunkiseudun teatterit pian.

Toivottavasti!

Yksi koronan lonkeroihin kompastunut jättielokuva on Denis Villeneuven scifi-eepos Dune. Frank Herbertin klassikkokirjoihin perustuva elokuva on oikeastaan pakko nähdä valkokankaalta, jotta se ei menettäisi eeppistä tehoaan.

Mikä on siis Warner Bros. -studion suunnitelma elokuvan varalta? Erityisesti Dunen kohtalosta on puhuttu paljon.

Christopher Nolan lähti studiolta ovet paukkuen, koska Tenet julkaistiin tyhjille teattereille, ja sen jälkeen vielä paljastui Warnerin julkaisustrategia.

Nolanin lisäksi James Gunn on kritisoinut studion päätöstä. Myös Villeneuve on sanonut painavan sanansa studion politiikasta.

Nyt Johanna Fuentes, WarnerMedian tiedotuksen johtaja, on paljastanut Dunen kohtalon. Elokuva tullaan julkaisemaan teattereissa ja HBO Maxissa samanaikaisesti, kuten kaikki muutkin vuoden 2021 elokuvat.

Villeneune on tuskin erityisen tyytyväinen päätökseen. Hän on jo epäillyt julkisesti Warnerin tuhoavan politiikallaan koko Dune-franchisen.

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut