Warnerin studiopomo: ”Elokuvabisneksen salaisuus on laatu” – nyt loppui leikki DC-tuotannoissa

Nyt DC uuteen nousuun! Mahtavaa.

7.3.2022 20:01

Warner Bros. -studion pomo Toby Emmerich on vihdoin ja viimein tajunnut erään tärkeän seikan elokuvanteosta. Zack Snyderin DCEU-elokuvat eivät olleet lippukassahittejä, koska ne eivät olleet erityisen laadukkaita elokuvia.

Nyt näyttää siltä, että myös studiolla on tajuttu elokuvabisneksen salaisuudet. Ja hyvinhän se on taas lähtenyt käyntiin: Joker on R-leimattujen leffojen kuningas ja The Batman tahkosi melkein 250 miljoonaa dollaria avausviikonloppunaan.

Saavat nämäkin sankarit taas arvoisiaan elokuvia.

– Elokuvabisneksen salaisuus on laatu. Paras bisnesstrategia sekä teatterijulkaisuille että supersankarielokuville on laatu. Ei näissä elokuvissa pidä olla keskenään samaa tunnelmaa tai tematiikkaa, eikä niiden tarvitse olla yhteydessä toisiin DC-elokuviin, eikä niissä pidä aina olla pääsisäismunia, jotka linkittävät ne toisiinsa. Laatu on studiolle tärkeintä. Ja tärkeintä on palkata oikeat elokuvantekijät tekemään niitä, Emmerich sanoo.

Niinpä. Elokuvantekijöissä on eroja. Paljonkin. Sen näkee DC-elokuvista. Toiset elokuvat ovat parempia ja toiset eivät niinkään. Sama pätee Marvelilla.

Nyt vain sitten tekemään niitä erillisiä DC-elokuvia, eikä mitään puolivillaista universumin rakentelua, niin hyvää tulee.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia