X-Men-kuvauksissa huumehörhöilyä – lopulta Hugh Jackman vuosi verta ja näyttelijät kapinassa

Bryan Singerillä alkaa olla huono maine.

Vuonna 2003 ilmestyneen X-Men 2 -elokuvan kuvaukset eivät menneet todellakaan kivuttomasti, sillä melkein koko tähtikaarti uhkasi lähteä leffasta lätkimään. Syy kumpusi seksuaaliahdistelukohuissa kärvistelevän ohjaaja Bryan Singerin toilailusta.

Kuvauksissa sattui onnettomuus, jonka jälkeen Singer ajautui riitaan tuottaja Tom DeSanton ja näyttelijöiden kanssa. DeSanto vaati tuotannon keskeyttämistä.

Singer oli väitetysti nauttinut kuvauksissa huumausainetta, kuten myös osa kuvausryhmän jäsenistä. DeSanto vaatikin tämän vuoksi kuvausten keskeyttämistä, koska oli huolissaan, että joku vahingoittaisi itseään. Singer jatkoi silti kuvaamista.

Lopulta he päätyivät kuvaamaan stunttia, jota ei pitänyt edes kuvata tuona päivänä, sillä paikalla ei ollut stunt-koordinaattoria. Lopulta törttöily johti siihen, että Wolverinea näytellyt Hugh Jackman vuosi verta epäonnistuneen stuntin jälkeen.

Studio vaikutti onnettomuuden jälkeen olevan Singerin puolella ja määräsi DeSanton poistumaan kuvauksista. Näyttelijät IanMcKelleniä ja Rebecca Romjinia lukuunottamatta haastoivat Singerin ja uhkasivat erota, jos DeSanto joutuisi lähtemään. Väitetysti Halle Berry oli sanonut Singerille: ”Pussaa mustaa persettäni.”

Singer on tiettävästi käyttäytynyt huonosti myös ainakin Bohemian Rhapsody sekä X-Men: Apocalypse -elokuvien kuvauksissa. Voit lukea asiasta esimerkiksi täältä. Kerroimme myös väitteistä, joiden mukaan Singer manageroi seksirinkiä.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut