Yksi viime vuosikymmenen jykevimpiä toimintaseikkailuja ei todellakaan jätä kylmäksi! Illan leffan päätähdet eivät voineet ikävä kyllä sietää toisiaan

IMDb-arvosana on 8,1.

23.3.2021 15:03

Illalla esitetään televisiosta elokuva Mad Max – Fury Road (2015).

Kyseessä on näyttävä ja ylistetty toimintaelokuva maailmanlopun jälkeisestä aavikkomaisemasta, jonka kuumuudessa ihminen taistelee henkiinjäämisestään. Maailmassa on kaksi kapinallista, jotka ehkä voivat palauttaa järjestyksen.

Max on harvojen sanojen mies, joka etsii rauhaa menetettyään vaimonsa ja lapsensa. Furiosa puolestaan on toiminnan nainen, joka uskoo selviävänsä, mikäli onnistuu matkaamaan halki aavikon synnyinseuduilleen.

Näyttelijä Charlize Theron myönsi aikoinaan, että hän ja Tom Hardy eivät voineet sietää toisiaan Mad Max: Fury Road -elokuvan kuvauksissa.

– Mitä olen kuullut, hän ei ole sellainen kaikissa elokuvissa. Ehkä elokuva on sellainen kuin se on, koska me taistelimme keskenämme niin paljon, niin kuin hahmotkin, Theron arveli.

Hardy halusi pysyä roolissaan kuvaustauoillakin, joten se aiheutti ongelmia näyttelijöiden välillä. He kuitenkin sopivat myöhemmin keskinäiset ongelmansa.

Elokuva näkyy Subilta kello 22.45. Alla traileri.

Lisää luettavaa