Yllätyspaljastus! Christian Balen Amerikan psyko -kollegat pitivät häntä surkeana näyttelijänä

Kyseessä on arvostettu roolisuoritus.

Hollywood-näyttelijät Christian Bale ja Josh Lucas nähtiin molemmat Le Mans 66 -elokuvassa viime vuonna. Se ei ollut ensimmäinen yhteinen elokuva, sillä Bale ja Josh olivat myös Mary Harronin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Amerikan Psyko (2000) -leffassa.

Lucas on varmasti nykyään eri mieltä, mutta Amerikan Psykon aikoihin hän ja muut elokuvan näyttelijät pitivät Balea surkeana näyttelijänä. Bale kertoi asiasta haastattelussa.

– Josh Lucas ja minä teimme äskettäin elokuvan yhdessä. Hän avasi silmäni jollekin, josta en ollut tiennyt. Hän kertoi, että kaikkien muiden näyttelijöiden mielestä olin huonoin näyttelijä, jonka he olivat koskaan nähneet. Hän kertoi minulle, että he tuijottivat minua ja puhuivat minusta sanoen: ”Miksi Mary taisteli tämän kaverin puolesta? Hän on kauhea.” Ja vasta nähtyään elokuvan, hän muutti mieltään. En tiennyt siitä kritiikistä mitään, Bale kertoi.

Bale vetää roolin kieltämättä erikoiseen tyyliin. Ehkäpä se ei välittynyt kuvauspaikalla oikealla tavalla kollegoille. Lopputuloksena oli kuitenkin laajalti arvostettu elokuva.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut