Yrittänyttä ei laiteta, ainakaan televisioon – näitä sarjauutuuksia ei sittenkään nähdä TV-ruuduissa

Kohtalon hetket ovat olleet viimeisen viikon aikana käsillä sekä tutuille sarjoille että kehitysasteella oleville tv-projekteille.

15.5.2018 16:33

Pitkin kevättä on kohistu tulevista televisiosarjoista, joita on kehitetty uudelle 2018-2019-televisiosarjakaudelle.

Tällä viikolla Yhdysvalloissa on käynnissä ns. Upfronts, eli televisiokanavien tapahtumat, joissa mainostajille kerrotaan ensi syksyn ohjelmisto, minkä takia viimeisen viikon aikana on tippunut isojakin pommeja sarjojen jatkumisten suhteen.

Loppumisien ja jatkumisien lisäksi on saatu tietää tulevista uutuussarjoista, sillä kanavat ovat myös kertoneet ensi syksyn uutuustilauksistaan. Tätä myötä on saatu myös tieto niistä sarjaprojekteista, jotka eivät selvinneet kokoushuoneita pidemmälle:

  • Wayward Sisters oli Supernatural-kauhusarjan spin-off, joka esiteltiin emosarjansa 13. kauden 10. jaksossa eli ns. takaovipilotissa
  • Cagney & Lacey oli reboot 80-luvun poliisisarjasta, joka kertoi kahdesta naisetsivästä Los Angelesissa
  • L.A.’s Finest oli Bad Boys -franchisen sarja, jossa Gabrielle Union olisi ratkonut rikoksia Jessica Alban kanssa
  • Greatest American Hero oli uusi versio samannimisestä 80-luvun supersankarisarjasta, jonka pääosaan oli roolitettu New Girlin Hannah Simone.

Aina on mahdollista, että joku muu kanava innostuu näistä sarjoista, joten ruutuun pääseminen voi teknisesti vielä toteutua. Jerry Bruckheimerin Bad Boys -sarja ainakin on kerännyt huomiota tv-piireissä.

 

Lähde: TVLine.

Lisää luettavaa