Zack Snyder kaavaili Batmaniksi todella yllättävää näyttelijää – Ben Affleckin epäröinti pohditutti

Lopulta Benkku otti roolin vastaan.

Vuonna 2013 Zack Snyder ilmoitti kohun saattelemana, että Ben Affleck on seuraava Batman-näyttelijä. Alkujärkytyksestä ja epäilyistä huolimatta Affleck sai kuitenkin useimpien mielestä vedettyä roolin kohtuudella maaliin.

Mikäli Affleck olisi kieltäytynyt, Snyder olisi palkannut toisen, paljon tuntemattomamman näyttelijän rooliin. Nyt on selvinnyt, että hän olisi ollut Belgiasta kotoisin oleva Matthias Schoenaerts. Hänet on nähty muun muassa Netflixistä löytyvässä The Old Guard -elokuvassa.

– Matthias Schoenaerts. Puhuin hänelle paljon siitä (roolista). Hän ei koskaan pukenut asua, mutta tein paljon mallinnuksia hänestä Affleckin epäröinnin vuoksi. Enkä syytä häntä. Kaikkien pitäisi epäröidä kysyttäessä: ”Haluatko näytellä Batmania”, Snyder tuumi.

Snyderin elokuvista kiinnostuneille on parhaillaan tarjolla zombie-elokuva Army of the Dead, joka löytyy Netflixin valikoimasta. Schoenaerts puolestaan nähdään tulevaisuudessa mahdollisesti The Old Guard 2 -elokuvan jatko-osassa.

Lue myös: Miltäs kuulostaisi? Batman v Superman: Dawn of Justice elokuvalle harkittiin todella typeriä nimiä | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend, Whats-on-Netflix

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut