Zack Snyderin Justice Leaguen budjetti kasvamassa jättimäiseksi – ”radikaali” uusi versio tulossa

Mitähän sieltä putkahtaa?

Ohjaaja Zack Snyderin versio supersankarielokuva Justice Leaguesta – uskomatonta kyllä – toteutuu vuonna 2021 HBO Maxilla. Aiemmin budjetiksi veikattiin 20-30 miljoonaa dollaria, mutta se saattaa olla kasvamassa.

HBO Maxin ja WarnerMedian hallituksen puheenjohtaja Bob Greenblatt sanoi nyt, että Snyder Cut maksaa vielä enemmän. Hän myös sanoi Snyderin teoksen olevan ”radikaalisti uudelleenajateltu” versio ja kuvaili hanketta monimutkaiseksi sekä valtavaksi. Tulevasta versiosta ja sen toteuttamisesta on palaveerattu jo kuukausia.

Alkuperäinen Justice League sai huonon vastaanoton niin kriitikoilta kuin faneiltakin. Moni fani uskoo, että jos Snyder olisi voinut ohjata elokuvan loppuun saakka, lopputulos olisi ollut parempi. Ohjat Snyderilta otti kesken kaiken Joss Whedon, koska Snyderin täytyi vetäytyä projektista tyttärensä menehtymisen vuoksi.

Snyder on itse sanonut, että hänen kuvaamastaan materiaalista nähtiin vain neljäsosa Whedonin versiossa, joten Snyder Cut saattaisi olla aika paljon erilainen elokuva. Tai sitten minisarja, sillä ei ole vielä varmuutta julkaistaanko se todella pitkänä elokuvana vai minisarjana.

Tuleva versio tarvitsee ainakin musiikkia, valmiit tehosteet, leikkauksen ja repliikkien äänittämistä näyttelijöiltä.

Lähde: Cnet

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut