Rillit huurussa -tähti sarjamurhaajan jäljillä uuden komediasarjan pääosassa – Based on a True Story nyt Viaplayssa

Kaley Cuoco esittää true crime -fania, joka miehensä kanssa pyytää sarjamurhaajaa mukaan podcastiin.

21.02.2024
Mainos

Based on a True Story on Viaplayn uutuussarja, jonka pääosassa nähdään Rillit huurussa -sarjasta tuttu suosikkinäyttelijä Kaley Cuoco. Komediasarjassa on mukana true crime -aineksia. Toista pääosaa esittää Chris Messina.

Ava ja Nathan Bartlett ovat Los Angelesissa asuva pariskunta, joka odottaa ensimmäistä lastaan. 

Tutustu sarjaan tarkemmin tästä!

Ava on kiinteistövälittäjä, joka rakastaa true crime -tarinoita. Nathan on entinen tennistähti, joka on joutunut lopettamaan uransa polvivamman takia ja työskentelee nykyään valmentajana. Avioliitto on heikolla tolalla, ja taloudelliset ongelmatkin vaivaavat, sillä kumpikaan ei tienaa riittävästi. He palkkaavat mukavalta vaikuttavan putkimiehen nimeltä Matt Pierce (Tom Bateman), joka tulee remontoimaan heidän kylpyhuonettaan. Nathan ja Matt tulevat hyvin toimeen keskenään ja ystävystyvät. Eräänä iltana miehet lähtevät yhdessä baariin, ja Nathan flirttailee Chloe-nimisen tarjoilijan kanssa. Myöhemmin uutisissa kerrotaan, että Chloe on murhattu asunnossaan raa’asti. Epäillään, että Chloe on joutunut Westside Ripperiksi nimitetyn nuoria naisia vaanivan sarjamurhaajan uhriksi. True crime -tarinoita ystävänsä kanssa fanittava tarkkailee Mattia ja tekee johtopäätöksen, että hän on Westside Ripper. 

Ava ei kuitenkaan ota yhteyttä poliisiin vaan ehdottaa Nathanille, että he perustaisivat oman podcastin, jotta he voivat haastatella Mattia. Nathan epäröi aluksi, mutta hän ymmärtää, että suosittu podcast voisi tuoda heille tuloja, joita he kipeästi kaipaavat. Pian Nathan syyttääkin Mattia murhasta ja tekee hänelle tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä:

”Haluatko elinkautiseen vankeuteen vai tuletko mukaan podcastiin?” 

Ongelmia kuitenkin nousee esiin, kun pariskunta sotkeutuu mukaan rikokseen ja joutuu pysymään askeleen poliisin edellä vaarantamatta omaa tai läheistensä turvallisuutta. 

Based on a True Story on saanut Yhdysvalloissa kriitikoilta hyviä arviota ja kerännyt paljon katsojia. Toinen kausi sarjasta on jo tekeillä. Nyt on siis hyvä aika pistää Viaplaysta sarjan ensimmäinen kausi pyörimään.

Tutustu sarjaan tarkemmin tästä!