ISIS:tä vastaan taisteleva Hollywood-tähti joutui tarkka-ampujan tulen alle – kaksi kuoli räjähdyksessä

Uskomaton reissu Syyriassa jatkuu.

22.7.2017 17:03

Näyttelijästä sotilaaksi vaihtanut Michael Enright taistelee edelleen Syyriassa kurdisotilaiden mukana. 53-vuotias ex-Hollywood-näyttelijä antoi Daily Mailin haltuun kaksi videota Raqqassa käytävistä eturintaman taisteluista.

Ensimmäisellä videolla tarkka-ampuja vainoaa Enrightin ryhmää. Hän ampuu muutaman laukauksen tarkka-ampujaa kohti. Toisella videolla miina räjähtää ja vaatii kahden naissotilaan hengen.

Enrightia pidettiin aluksi hulluna ja hänen taistelutoverinsakin epäröivät miehen suhteen. Hän on kuitenkin tiettävästi saavuttanut luottamuksen ja taistelee tasaveroisena Isistä vastaan.

Yhdysvaltain tiedustelullekin hän on tiettävästi onnistunut hankkimaan vangin. Kurdisotilaat olivat jo valmiit päästämään vangin vapaaksi, kun Enright käytti hoksottimiaan. Hän käski tätä paljastamaan selkänsä. Vanki paljastui Isis-taistelijaksi, koska hänellä oli selässään merkit raskaista kantamuksista.

Yhdysvaltalainen kenraali kertoi myöhemmin Enrightille vangin olleen etsinnässä ja hänen olleen kalifi Abu Bakr al-Baghdadin lähipiirissä.

Alla videot.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa