Addams Family -tyttö Christina Ricci aivan täysin ilkosillaan kameran edessä uudessa Amazon Prime -sarjassa

Christina Ricci paljastaa kaiken uudessa tv-sarjassa, Z: The Beginning of Everythingissä. Eikä tämä ole ensimmäinen kerta

Piskuinen näyttelijätär näyttelee pahamaineista bilehirmua Zelda Fitzgeraldia uudessa sarjassa. Zelda oli kuuluisan kirjailijan F. Scott Fitzgeraldin vaimo ja muusa. Muun muassa The Great Gatsbyn kirjoittanutta F. Scottia sarjassa näyttelee David Hoflin.

Sarja keskittyy Fitzgeraldien rappion vuosiin, ja siihen kuinka kaksikko päätyi pettämään toisiaan ja lopulta vajoamaan alkoholismiin. Ja se myös näyttää totuuden Zeldasta, siitä kuinka röyhkeää hänen käytöksensä oli.

Eräässäkin kohtauksessa nuori pari juhlii tuoretta avioliittoaan, kun Zelda päättää keskeyttää juhlat kävelemällä juhlijoiden joukkoon täysin alasti.

Ricci joutui käyttämään kohtauksessa alapääperuukkia, jonka varjolla hän piti omaa hauskaa Instagramissa.

Two wigs today! Guess which one goes where? 😉 #zamazon

A photo posted by Christina Ricci (@riccigrams) on

Näyttelijätär on aiemminkin tehnyt alastonkohtauksia. Ensimmäisen kerran hän oli alasti kehutussa Prozac Nationissa. Ricci onkin kertonut Yahoo Stylen haastattelussa seuraavaa:

”Olen tehnyt monia alastonkohtauksia elämäni aikana, eikä se ole mikään salaisuus miltä näytän alastomana. Voit googlettaa minut.”

Katso tuoreet kuvakaappaukset Loadedin sivuilta.

Aiheeseen liittyvät jutut