Amanda Seyfried munasi torjuessaan Marvel-roolin – kertoi syyksi ”jättimäisen” pelkonsa

Jennifer's Body

Piti liian suurena riskinä.

Hollywood-tähti Amanda Seyfriedille kävi hiukan ohraisesti hylätessään roolin suositusta Marvel-elokuvasta. Hän uskoi leffasta tulevan omien sanojensa mukaan ”ensimmäinen flopannut” Marvel-elokuva.

– En halunnut olla osa ensimmäistä Marvel-elokuvaa, joka floppaa, Seyfried kertoi haastattelussa.

– Sanoin: ”Kuka haluaa nähdä elokuvan puhuvasta puusta ja pesukarhusta?” Olin selkeästi täysin väärässä, Seyfried sanoi.

Kyseessä on tietysti Guardians of the Galaxy, josta näyttelijä päätti jäädä pois. Käsikirjoitusta hän kuitenkin kehui.

– Käsikirjoitus oli mahtava. Kaikki (kieltäytyminen) perustuu siihen, ettei halua olla ”se tyyppi”. Koska jos olet sellaisen jättimäisen elokuvan tähti ja se floppaa, Hollywood ei anna sinulle anteeksi, näyttelijä jatkoi.

– Olen nähnyt niin tapahtuvan ihmisille ja se oli jättimäinen, jättimäinen pelko. Ajattelin, onko se sen arvoista, Seyfried kertoi järkeilleensä.

Guardians of the Galaxy oli kuitenkin lopulta vuoden kolmanneksi tuottoisin elokuva. Jatko-osa oli vielä suurempi menestys ja kolmas elokuva on tulossa. Seyfried nähdään seuraavaksi kauhutrillerissä Things Heard & Seen.

Yksi lähellä uransa tuhoamista olleita on George Clooney. Voit lukea asiasta lisää täältä: Hollywood-näyttelijä George Clooney sanoi olleensa selkä seinää vasten 90-luvun lopussa – syynä oli vuoden 1997 karsea floppi jonka toinen tähti tuhosi uransa | Episodi.fi

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut