Amazon Primeen lisätyssä jännärissä talousguru pistetään vastuuseen – yksi tähti joutui kuvaamaan aikataulusyistä kaiken vihertaustan avulla

IMDb-arvosana on 6,5.

Amazon Prime Videon valikoimaan on lisätty elokuva Money Monster (2016).

Lee Gates on mahtipontinen tv-persoona, jonka suosittu talousohjelma on tehnyt hänestä Wall Streetin sijoitusgurun. Kun hän sattuu suosittelemaan tekno-osaketta, jonka kurssi sitten salaperäisesti romahtaa, raivostunut sijoittaja ottaa Gatesin, tämän kuvausryhmän ja tuottajavelhon Patty Fennin panttivangeikseen kesken suoran lähetyksen.

Ohjaaja on Jodie Foster. Näyttelijöinä George Clooney, Lenny Venito, Dennis Boutsikaris, Chris Bauer, Aaron Yoo, Emily Meade, Caitriona Balfe, Jack O’Connell, Giancarlo Esposito, Dominic West, Condola Rashad, Julia Roberts sekä Christopher Denham.

Episodin arvostelussa elokuva sai kaksi tähteä:

”Foster osaa käsitellä näyttelijöitä, ja aina kun elokuva on hukkumaisillaan puistattavaan tunteellisuuteen, hän kääntää sen ympäri. Paljastamatta liikaa sanottakoon, että kohtaaminen Kylen raskaana olevan tyttöystävän kanssa ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Silti, muutamaa itseironian hetkeä lukuunottamatta Money Monster ei vakuuta.

Kiinnostavan ensimmäisen tunnin jälkeen, karikatyyrimäisen toimitusjohtajan astuessa kuvaan, jäljellä on enää epäuskottavaa kaverielokuvaa ja satiiria, joka on hampaatonta kuin DreamWorksin söpö lohikäärme. Mitä tule vuoden 2008 talousromahdusta käsitteleviin elokuviin, Margot Robbie vaahtokylvyssä hakee vielä voittajaansa.”

Aikataulusyistä Julia Roberts ja George Clooney työskentelivät kuvausten aikana yhdessä vain vähän. Robertsin katselemissa monitoreissa käytettiin vihertaustaa, eikä hän näe suoraa kuvaa Clooneyn hahmon studiosta. Alla traileri.

Lue myös: Amazon Primeen lisättiin Benedict Cumberbatchin ja Jodie Fosterin uunituore jännäri huipputähdillä kuorrutettuna! | Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut