George Clooney valitsee tarkkaan kenen kanssa työskentelee: ”Katsoin häntä ja ajattelin, etten koskaan työskentele kanssasi”

Tomorrowland

Clooneyn edellisestä elokuvaroolista on neljä vuotta.

George Clooney antoi haastattelun New York Timesille uuden The Midnight Sky -elokuvansa tiimoilta. Haastattelussa Clooney muun muassa sanoi, ettei hänellä ole tiettyä syytä siihen, miksi edellisestä roolityöstä elokuvassa on kulunut jo neljä vuotta. Hänen edellinen esiintymisensä elokuvassa oli Jodie Fosterin Money Monster.

”Meillä kaikilla on ollut muutaman kerran kokemuksia, mikä saa ajattelemaan kuinka lyhyt elämä on”, Clooney sanoi. ”En halua ihmisiä, jotka huutavat ja karjuvat vihaisena maailmalle. Istuin kerran ohjaajien round table -tilaisuudessa, jossa eräs ohjaaja sanoi rikkovansa näyttelijät ja tekevänsä 40 ottoa kunnes heidät on puserrettu tyhjiin. Katsoin häntä näyttelijänä ja ajattelin etten koskaan työskentele sinun kanssasi”.

Clooney on kiinnostunut työskentelemään myös uusien kykyjen kanssa, mutta se vaatii tutustumista. ”Minun täytyy tietää, että he rakastavat työtään eivätkä ole nuijia”.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut