Amy Schumer sai tappouhkauksia Oscar-vitsinsä takia – salainen palvelu ja poliisi otti komedienneen yhteyttä niiden takia

Milloin komediasta tuli kuolemanvakava asia?

15.4.2022 10:06

Komedienne ja näyttelijä Amy Schumer on paljastanut saaneensa jopa tappouhkauksia Oscareissa heittämänsä vitsin takia. Schumerin vitsi kohdistui Spider-Man-tähti Kirsten Dunstiin.

Schumer vitsaili Dunstin roolista ”seat fillerinä” eli penkinlämmittäjänä, vaikka hän oli ehdokkaana parhaan naissivuosan roolista The Power of the Dog -elokuvasta. Dunstin fanit eivät pitäneet heitosta.

Schumer paljasti The Howard Stern Show’n haastattelussa Dunstin olleen mukana vitsissä, ja rakastavansa häntä näyttelijä, eikä ikimaailmassa osoittaisi minkäänlaista epäkunnioitusta häntä kohtaan. Vitsiä oli jopa harjoiteltua etukäteen.

– Uhkaukset olivat niin pahoja, että salaisen palvelun piti ottaa minuun yhteyttä. Kerroin heille, että nyt on väärä numero. Soititte Amylle, ette Willille. Misogynia on käsittämätön ilmiö, Schumer sanoo.

Myös Los Angelesin poliisi otti häneen yhteyttä uhkailujen takia.

Schumer vitsaili myös Leonardo DiCapriosta, ja siitä, kuinka hän deittailee vain nuoria naisia. Komedienne kysyi myös tähän vitsiin lupaa kohteelta itseltään.

Ihmiset eivät kuitenkaan tästä pitäneet, sillä monen mielestä Schumer varasti vitsin Twitteristä.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa