Nähdäänkö Andy Serkis tulevissa LOTR-elokuvissa? Ainakin tekisi heti yhteistyötä Peter Jacksonin kanssa

”Keski-Maa ei ole koskaan lähtenyt minusta.”

13.3.2023 17:23

Viime vuonna päästiin ihmettelemään Taru sormusten herrasta -versiointia Prime Video -suoratoistopalvelussa. Amazonin jättituotanto on nimeltään Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, ja se sai faneilta varsin ristiriitaisen vastaanoton. Jotkut pitivät sitä häiritsevän wokena, jotkut taas pitivät uudesta tulkinnasta Tolkienin universumista.

Lisää on tulossa, muttei tällä kertaa Amazonilta. Warner Bros Discovery kaavailee uusia Taru sormusten herrasta -elokuvia, ja alkuperäisen trilogian ohjaaja Peter Jackson sekä käsikirjoittajat Fran Walsh ja Philippa Boyens on pidetty kärryillä projektin kehityksestä.

Andy Serkis näytteli Klonkkua elokuvassa Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia (2002).

Jacksonin trilogiassa oli paljon hyvää, ja parhaita puolia oli kenties Andy Serkisin tulkinta Klonkusta. Hän onnistui herättämään tietokonehahmon eloon yhdessä Weta Workshop -tehostepajan kanssa.

Serkisiä haastateltiin nyt BroBiblen Post-Credit Podcast -ohjelmassa. Hän olisi valmis palaamaan Keski-Maahan Jacksonin rinnalle.

– Peter Jackson, Fran Walsh ja Philippa Boyens ovat eräänlainen toinen perhe, jonka osaksi olen tullut, ja jonka kanssa olen tehnyt monia elokuvia, Serkis tunnelmoi.

– Ja – haluan kertoa teille – he ovat parhaita ja uskomattomimpia ihmisiä, joiden kanssa työskennellä, Serkis ylisti.

– Uskon, että on olemassa monia muita mahdollisia Keski-Maan projekteja, jotka voivat toteutua, ja jos he tekevät niitä, tarttuisin tilaisuuteen herätellä tämä suhde uudelleen, Serkis sanoi.

Serkis lisäsi vielä: ”Keski-Maa ei ole koskaan lähtenyt minusta.”

Vielä ei ole varmuutta siitä, ovatko Jackson, Walsh ja Boyens mukana Warner Brosin elokuvissa. Jonkinlaista kanssakäymistä studion ja kolmikon välillä on kuitenkin ollut ja ilmeisesti tulee olemaan.

Lue asiasta lisää täällä: Peter Jacksonilta tuli kommentti – onko hän mukana uusissa Taru sormusten herrasta -leffoissa? – Episodi.fi

Lähde: EW

Lisää luettavaa