Angelina Jolien neljän tähden toimintatrilleri floppasi – asiantuntijan mukaan ei markkinoitu tarpeeksi

Nyt ei mennyt putkeen.

Angelina Jolie puki uutta elokuvaansa varten päälleen palonaisen kamppeet. Hän esittää leffassa Those Who Wish Me Dead erikoisempaa palonaista, sillä hän hyppää laskuvarjolla sammuttamaan metsäpaloja. Muita näyttelijöitä ovat Nicholas Hoult ja Aiden Gillen.

Tarinassa tilanne äityy vielä liekkejäkin kuumottavammaksi, sillä hän jää 12-vuotiaan pojan kanssa jumiin metsäpalon ja palkkatappajien väliin. Elokuva perustuu Michael Korytanin romaaniin. Hän on ollut käsikirjoittamassa elokuvaa yhdessä Charles Leavittin kanssa. Ohjauksesta vastaa Taylor Sheridan.

Nimekkäästä tekijäjoukosta huolimatta elokuva floppasi,  sillä se teki avausviikonloppunaan vain noin 2,3 miljoonaa euroa Yhdysvalloissa ja 6,4 miljoonaa euroa maailmanlaajuisesti. Yhdysvalloissa elokuva näytettiin yli 3188 teatterissa, mutta silti tienestit jäivät laihaksi.

Box Office Pron analyytikko Shawn Robbins antoi ymmärtää, ettei elokuvaa ole markkinoitu, joten se on ollut tuntematon suurelle yleisölle. Hän uskoo myös vastaavantyyppisiä trillereitä tulleen liikaa viime aikoina.

Elokuva ei kuitenkaan ole huonoimmasta päästä, sillä Episodin arvostelussa se sai neljä tähteä:

”Meininki äityy paikoitellen niin raa’aksi, että jopa tällainen paatunut genre-elokuvien erikoismies huomasi puristavansa penkkiä jännityksen vallassa. Those Who Wish Me Dead on kylmin ja häijyin elokuva, joka on pitkään aikaan tehty.

Löytyy elokuvasta toki omat lapsukset, kuten aivan turhanpäiväiset salamakohtaukset, mutta kokonaisuus onnistuu pamauttaman ilmat keuhkoista sen verran tehokkaasti, ettei tätä voi kuin suositella toiminnallisten trillereiden ystäville.”

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut