Anna Faris syyttää edesmennyttä ohjaajaa epäasiallisesta käytöksestä: ”Hän läpsäisi minua p*rseelle”

Komediaa oli vaikea tehdä siinä ilmapiirissä.

31.10.2022 19:30

Variety uutisoi, että näyttelijä Anna Faris syyttää edesmennyttä ohjaaja Ivan Reitmania epäasiallisesta käytöksestä. Reitman on ohjannut muun muassa elokuvat Ghostbusters – Haamujengi ja Identtiset kaksoset.

Faris kertoo, että My Super Ex-Girlfriend -elokuvan kuvaukset olivat yksi hänen uransa vaikeimmista ohjaaja Reitmanin takia. ”Ajatus tehdä komediaa hänen hirmuvaltansa valtakunnassa. Hän oli huutaja. Hän tylytti jotakuta joka päivä. Ensimmäisenä päivänäni, se olin minä.”

Faris oli meikattavana ja myöhästyi kuvauksista 20–25 minuuttia, koska hänen rooliasulleen lensi purkki peruukkiliimaa.

”Hän huusi minulle, etten voi käyttäytyä sillä tavalla täällä ja yritin olla itkemättä. Olin vihainen, satutettu ja puolustuskannalla. Kysyin eikö kukaan kertonut mitä tapahtui, kunnes hän hiljeni ja menin kameransa taakse. Myöhemmin hän läpsäisi minua p*rseelle. Se oli outo hetki”, Faris muistelee.

Faris kertoi tapauksesta viisi vuotta sitten, mutta ei maininnut silloin vielä ohjaajan nimeä. ”Tein kohtausta, jossa seison tikkailla ja otan hyllystä kirjoja pois. Silloin hän läpsäisi minua kovaa p*rseelle työryhmän edessä. En voinut muuta kuin hihittää.”

Lisää luettavaa