Anthony Mackie sai kuulla tulevasta Marvel-elokuvastaan kaupan kassatyöntekijältä

Taisi olla mukava yllätys.

28.4.2021 16:31

The Falcon and the Winter Soldier -sarjassa Sam Wilsonia näytellyt Anthony Mackie sai kuulla yllätyksen asioidessaan ruokakaupassa. Vastikään maailmalla uutisoitiin tulevasta Captain America 4 -elokuvasta, mutta ilmeisesti Mackie ei tiennyt sellaista olevan tulossa.

– Sain kirjaimellisesti tietää eilen ruokakaupassa. Kassatyyppi nimeltään Dwayne, viileä tyyppi, tuumi: ”Yo äijä, onko tämä totta?!”

Kassatyöntekijä näytti Mackielle älypuhelimestaan Captain America 4 -uutisen.

– Minä sanoin, etten ole kuullut mitään. Juuri tätä rakastan Marvelilla. He soittavat ja tuumivat: ”Tule L.A:han. Me haluamme kertoa sinulle mitä on meneillään.” Joten olen innoissani nähdä mitä tapahtuu, mutta en ole kuullut mitään, Mackie sanoi Captain America 4 -elokuvasta.

Vielä ei ole sataprosenttista varmuutta siitä, että Mackie esittää Kapteeni Amerikkaa tulevassa elokuvassa. Ottaen huomioon The Falcon and the Winter Soldier -sarjan tapahtumat, näin on kuitenkin syytä olettaa.

Lue myös: Missä ihmeessä Kapteeni Amerikka oli The Falcon and The Winter Soldierin tapahtumien aikana? Jotain vihiä on | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa