Armie Hammerin vaimo Elizabeth Chambers julkaisi tiedotteen miehen kannibaalisyytöksiin liittyen

Pariskunta seurusteli noin 13 vuoden ajan.

Armie Hammerin (Call Me By Your Name) vaimo Elizabeth Chambers ei ole juuri kommentoinut Hammerin kannibaalikohua ennen kuin nyt.

Hammerista vuodettiin vanhoja tekstiviestejä, joissa mies väittää olevansa sataprosenttinen kannibaali ja haluavansa purra entisestä tyttöystävästään Courtney Vucekovichista palasen. Mies fantasioi myös naisen kylkiluiden murtamisesta.

Hammer ja Chambers erosivat viime heinäkuussa, kauan ennen ennen kohua. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Chambers kommentoi kohua seuraavanlaisesti:

– Olen shokissa, sydämeni on särkynyt ja olen aivan rikki. Yritän kuitenkin tajuta näitä haastavia asioita ja ymmärtää mitä tämä kaikki merkitsee. Tuen jokaista seksuaalisen hyväksikäytön uhria ja kehotan heitä etsimään sellaista apua, jonka avulla he voisivat parantua. En aio kommentoida asiaa tällä hetkellä muuten. Keskitän kaiken energiani lapsiini, työhöni ja paranemiseen näinä äärimmäisen vaikeina aikoina. Kiitos kaikille rakkaudesta ja tuesta sekä kiitokset myös etukäteen teidän jatkuvasta kiltteydestänne, kunnioituksestanne ja lasteni huomioonottamisesta.

Hammer on itse irtisanoutunut väitteistä ja kutsuu niitä ”paskapuheeksi” sekä ”ilkeämielisiksi nettihyökkäyksiksi”. Hammer on menettänyt töitä vuodettujen keskustelujen takia.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut