Arnold Schwarzenegger pidätettiin Saksan tullissa – kertoi samalla pervoja vitsejä

Hauska mies tuo Arska.

20.1.2024 16:33

Arnold Schwarzenegger jäi Saksan tullissa kiinni. Münchenin tulliviranomaiset pysäyttivät toimintastaran, jonka matkatavaroista löytyi tullaamaton luksusrannekello.

Audemars Piguet -merkkisen kellon arvo on satoja tuhansia euroja. Kellossa on kuva hänestä Terminaattorina. Schwarzenegger ja kello olivat matkalla hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jonka tuotot menivät erilaisiin ilmastonmuutosta estäviin aloitteisiin.

Schwarzenegger oli useamman tunnin setvimässä asiaa viranomaisten kanssa, mutta lopulta hän pääsi jatkamaan matkaansa Itävaltaan, jossa hyväntekeväisyystilaisuus pidettiin.

Iso-Arska vitsaili asiasta tilaisuudessa:

– Eivätkö kaikki jutut ala pienellä draamalla? Sitä oli eilen. Ja tiedättekö mitä? Yllättäen olin käsiraudoissa. Ei sen takia, että tulliviranomaiset olisivat pidättäneet minut, vaan minulla oli kuuma yö tyttöystäväni Heatherin kanssa. Se oli uskomatonta, Schwarzenegger vitsaili.

Legenda paljasti, että tullissa työskennellyt nainen uhkasi häntä käsiraudoilla, mikäli Iso-Arska ei osaisi käyttäytyä.

– Sanoin hänelle, että se on ok. Se on hyvä diili, koska joudun normaalisti maksamaan siitä 500 dollaria.

– Yritin tuoda sen hienon kellon tänne. Tämän todella erikoislaatuisen kellon, jonka he löysivät tavaroistani. Se tyyppi alkoi kuitenkin etsimään toista kelloa, eikä löytänyt sitä mistään. Olin piilottanut sen. En voi kuitenkaan kertoa minne, koska en pysty istumaan tänään, Iso-Arska jatkoi vitsailuaan.

Schwarzenegger maksoi lopulta tullimaksut kiltisti ja kello huudettiin huutokaupasta 270 000 eurolla.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa