Austin Butler kertoi Tarantinon vaativasta koe-esiintymiskäytännöstä – lopussa odotti halaus!

Näyttelijä tulosti nuorena Pulp Fictionin käsikirjoituksen.

28.2.2023 15:03

Elvis-näyttelijä Austin Butler kertoi vastikään ohjaajamaestro Quentin Tarantinon tavasta nostattaa henkeä kuvauksissa. Nyt asialistalla on Tarantinon tapa järjestää koe-esiintymisiä.

Butler koe-esiintyi aikoinaan Tarantionon vuoden 2019 elokuvaan Once Upon a Time in Hollywood. Prosessi oli hyvin hidas, sillä se kesti Butlerin mukaan monta kuukautta.

Koekuvauksia tehtiin useaan kertaan, mutta Butler onnistui pääsemään finaalikierrokselle. Hän tapasi vasta tuolloin itse Tarantinon.

– Quentin saapui, ja useimmat koe-esiintymiset kestävät 10 minuuttia, jos olet onnekas, Butler kertoi Varietylle.

– Minä olin siellä noin yhdeksästä aamulla yhdeksään illalla. Hän ei tallenna koe-esiintymisiä. Hän todella työskentelee kanssasi ja katsoo sinua.

– Samoin kuin kuvauksissa, hän ei katso näytöstä. Minulla olisi pitänyt olla kaksi muuta tapaamista sinä päivänä, ja koska minulla ei ollut puhelintani, agenttini oli huolissaan, Butler sanoi.

Loppujen lopuksi Butler sai sekä roolin että halauksen Tarantinolta. Hän kertoi olleensa yllättynyt, että Tarantino on halaaja.

Työskentely Tarantinon kanssa oli ollut Butlerin pitkäaikainen tavoite. Hänellä oli nuorempana tapana tulostaa Pulp Fictionin käsikirjoitus, harjoitella sen kanssa ja lukea sitä äidilleen valmistautuessaan koe-esiintymisiin.

Koe-esiintymiset ovat helposti hankalia tilanteita. Yhdestä epäonnistumisesta kertoi näyttelijä Sam Worthington, kun hän koe-esiintyi 007-rooliin.

Lue myös: Austin Butler paljasti Quentin Tarantinon rituaalin kuvauksissa – ”Se muuttaa huoneen atomit” – Episodi.fi

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa