Austin Butler paljasti Quentin Tarantinon rituaalin kuvauksissa – ”Se muuttaa huoneen atomit”

Tulokkaatkin tuntevat olevansa osa heimoa.

22.2.2023 10:34

Elvis-elokuvan tähti Austin Butler on päässyt työskentelemään myös ohjaajamaestro Quentin Tarantinon kanssa. Tämä tapahtui elokuvassa Once Upon a Time in Hollywood (2019).

Butler kertoi YouTube-kanavan Hot Ones haastattelussa, että Tarantinolla oli sydäntälämmittävä rituaali, joka toistui kuvauksissa. Butlerin mukaan se ”muutti huoneen atomit”.

Butlerin mielestä monet kuvaukset ovat steriilejä, ja niissä ei ole iloa. Näin ei kuitenkaan ole Tarantinon vetämissä kuvauksissa.

– Unelmani oli työskennellä hänen kanssaan. Olemme kuvauksissa ja hän sanoo: ”Ok, homma on hallussa. Teemme vielä yhden (oton). Tiedättekö  miksi?”

– Ja koko kuvausryhmä huutaa: ”Koska rakastamme elokuvien tekemistä!”

Brad (Pitt), Leo (DiCaprio), kaikki huudahtavat: ”Koska rakastamme elokuvien tekemistä!”

Butler sanoi puhuneensa paljon siitä, miten paljon Quentinilla oli merkitystä hänelle. Tarantinon lähestymistapa elokuvien tekemiseen erosi hänen muista kokemuksistaan.

– On kuvauksia, jotka ovat hyvin steriilejä. On kuvauksia, joissa ei ole iloa. On kuvauksia, joissa ihmiset ovat vain töissä, ja sitten yrität luoda jotain, jonka aiot antaa maailmalle, Butler vertasi.

– Quentinin kanssa se oli niin siistiä, koska hän muuttaa huoneen atomeja. Ja sitten kun ”Rakastamme elokuvien tekemistä!” tapahtuu, olet täysillä mukana, Butler hehkutti.

– Jokainen kuvausryhmän uusi jäsen, näyttelijä tai kuka tahansa – yhtäkkiä he ovat osa heimoa.

Alla Elvis-elokuvan traileri.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa