Batfleck pulassa – jääkö Affleckin DC-pesti vain parin leffan mittaiseksi?

Olemme jo aiemmin uutisoineet DC-sisäpiiriläisten huhuilusta Ben Affleckin Batmanin ympärillä. Nyt nämä huhut saivat taas lisäpontta.

21.7.2017 22:18

Matt Reeves tuli pelastamaan The Batman -leffan (ja ehkäpä jopa hahmon) tulevaisuuden katkaisuhoitoon lähteneen Ben Affleckin käsistä. Ensin Affleck siirtyi ohjaajan pallilta pois, sitten Reeves hyllytti koko käsiksen. Nyt Warnerin lähipiiristä huhuillaan, että voi käydä jopa niin, että Affleck ei edes näyttele Reevesin Batmanina.

Warnerin sisäpiiriläiset kertovat, että Affleckin lähtötapaa selviteltäisiin jo. Samaiset henkilöt sanovat myös, että jos he harrastaisivat vedonlyöntiä, laittaisivat he vedon vetämään sille, että Affleckia ei The Batmanissä nähdä ollenkaan.

Reeves on myös ilmaissut halukkuutensa tehdä Batmanistä leffatrilogia. Myöskään siihen kuvioon Affleck ei oikein mahdu, koska se veisi liikaa aikaa näyttelijä-ohjaajalta.

On myös veikkailtu, että Warner luo kaksi eri versiota Batmanistä kahdella ei näyttelijällä. Affleck olisi DCEU:n Batman ja Reeves loisi DCEU:n ulkopuolisen Batman-trilogian. Tämä ei kuitenkaan kuulosta kovinkaan realistiselta vaihtoehdolta.

Olkaa siis valmiita jonkinlaiseen Batman-twistiin. Samalla lepakkokanavalla, johonkin lepakkoaikaan, jossain lepakkoelokuvassa. Saapa nähdä.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa