Bella Thorne pyysi anteeksi OnlyFans-aikuisviihdesivuston käyttäjiltä – lupasi maksua vastaan olemattomia alastonkuvia

Tästäpäs syntyi aikamoinen soppa.

Entinen Disney-tähti Bella Thorne liittyi vastikään kovan pöhinän saattelemana aikuisviihdesisältöä tarjoavalle OnlyFans-sivustolle. Hän tienasi vuorokauden aikana paljastavilla kuvillaan miljoona dollaria ja viikon aikana vielä toisen miljoonan lisää.

Thornella ei kuitenkaan ehkä ollut puhtaat jauhot pussissaan, sillä Cinema Blendin mukaan hän väitti tarjoavansa alastonkuvia. Käyttäjät saivat pulittaa Thornelle 200 dollaria, mutta näyttelijän kuvat eivät olleetkaan alastonkuvia, sillä hänellä oli niissä päällään alusasu.

OnlyFans suututti tämän myötä ensin fanit. Sitten tähdelle suuttuivat sivuston sisällöntuottajat, koska OnlyFans muutti Thorne-kohun jälkeen palvelunsa sääntöjä – sivustolla ei saa enää veloittaa kuvista enempää kuin 50 dollaria, ja tippauksen katto on nyt 100 dollaria. Lisäksi rahat maksetaan jatkossa 30 päivän kuluessa entisen seitsemän sijaan.

Thorne päätyi pahoittelemaan touhujaan.

– Halusin tuoda sivustolle huomiota. Mitä enemmän sivustolla on ihmisiä sitä mahdollisempaa on normalisoida stigmoja. Tekemällä näin vahingoitin teitä, Thorne aloitti.

– Olen julkisuuden kasvo ja kun käytettävissä on ääni, foorumi, yrität käyttää sitä muiden auttamiseen ja puolustamaan jotain suurempaa kuin mitä itse olen. Jälleen satutin teitä ja olen siitä todella pahoillani, näyttelijä jatkoi.

Palvelu on saanut pettyneiltä käyttäjiltä massoittain vaatimuksia, että Thornen kuvista maksetut rahat täytyy maksaa takaisin. Tähdelle on vaadittu myös karkotusta palvelusta.

Ei ole vielä täysin selvää, palautetaanko ainakaan kaikkia rahoja. OnlyFansilla on väitteiden mukaan ollut Thornen supersuosion myötä vaikeuksia saada maksettua tähdelle palkkiota sekä niin ikään vaikeuksia maksaa kaikkia vaadittuja maksupalautuksia.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut