Ben Affleck inhoaa hittielokuvaansa – ohjaaja käski pitää turvan kiinni, kun puheeksi otettiin juonen hölmöys

Ben Affleck tähditti vuonna 1998 ilmestynyttä Armageddon-hittielokuvaa, jonka ohjasi Michael Bay. Affleck kuitenkin inhoaa Armageddonia kunnolla.

Cracked-sivusto listasi henkilöitä, jotka olivat aivan liian rehellisiä DVD-julkaisujen kommenttiraidoilla. He käsittelevät Affleckin kommenttiraidalla kuultavia kommentteja Armageddonista, joista selviää kuinka paljon Affleck inhoaa elokuvaa.

Armageddon kertoi öljynporaajista, jotka koulutetaan astronauteiksi, koska maapalloon on törmäämässä jättimäinen asteroidi. Öljynporaajien tehtävänä on porata asteroidin sisälle ydinpommi, jotta asteroidi voidaan räjäyttää.

Armageddonia kritisoitiin paljon sen juonen hölmöydestä. Eikö olisi helpompaa kouluttaa astronautteja poraamaan?

Affleckilla oli myös ongelmia juonen hölmöyden kanssa. Armageddonin DVD:n kommenttiraidalla selviää, että hän pitää elokuvan juonta todella typeränä. Samalla Affleck kertoi, että hän puhui juonen hölmöydestä Michael Bayn kanssa kuvauksissa.

– Kysyin Michaelilta, miksi oli helpompaa kouluttaa öljynporaajia astronauteiksi sen sijaan, että kouluttaisi astronautteja öljynporaajiksi. Hän käski minun pitää turpani kiinni. Joten se keskustelu loppui siihen, kertoi Affleck.

Alla on video kommenttiraidasta, jossa Affleck kertoo tarinan.

YouTube video

Kuva: Armageddon

Lähde: Cracked

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut