Bennifer on virallisesti palannut – Jennifer Lopez julkaisi kuvan, jossa suutelee Ben Affleckia

Rakkauden kesä.

26.7.2021 16:01

Viime kuukausina on ollut vahvoja huhuja entisen pariskunnan paluusta yhteen. Ben Affleck ja Jennifer Lopez seurustelivat vuosina 2002–2004. He tapasivat Gigli -elokuvan kuvauksissa, jonka jälkeen Lopez erosi silloisesta miehestään.

Affleckin ja Lopezin suhde aiheutti valtaisan mediamylläkän aikoinaan – pari oli esimerkiksi ensimmäinen, jonka nimistä tehtiin väännös; Bennifer syntyi molempien etunimistä. Suhde kuitenkin kariutui, ilmeisesti siksi, että Affleck ei kestänyt median epätervettä kiinnostusta paria kohtaan.

Muutama vuosi sitten Lopez kertoi haastattelussa, että Affleck oli hänen ensimmäinen todellinen sydänsurunsa. Myös Affleck on puhunut julkisuudessa paljon hyvää JLo:sta. Aika oli ilmeisesti otollinen nyt, kun Affleck erosi Ana de Armasista ja Lopez Alex Rodriguezista.

Kaksikymmentä vuotta ensitapaamisestaan pari nähtiin jälleen yhdessä, ja huhut tietenkin alkoivat. Nyt Lopez julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa vahvistaa Bennifer 2.0:n. Kesäisessä kuvassa pari suutelee intohimoisesti Lopezin syntymäpäivänä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jennifer Lopez (@jlo) jakama julkaisu

Lisää luettavaa