Bond-kaunotar melkein nappasi Wonder Womanin roolin: ”Muistan pitäneeni uimapukua ja jotain nahkasaappaita”

Näyttelijätär oli hermostunut, ettei Ben Affleck halua työskennellä hänen kanssaan uudestaan.

14.12.2019 23:00

Olga Kurylenko kertoi The Hollywood Reporterin haastattelussa koe-esiintymisestään Wonder Womanin rooliin.

Muun muassa Bond-elokuvasta Quantum of Solace ja scifi-elokuvasta Oblivion tuttu Kurylenko oli yksi kolmesta finalistista, jotka kilpailivat supersankarin roolista Batman v Superman: Dawn of Justicessa. Kurylenkoa huoletti koe-esiintymisessä se, että hän oli työskennellyt Batmania esittävän Ben Affleckin kanssa To The Wonder -elokuvassa.

– Pidän Benistä ihmisenä, mutta minua huoletti, koska olimme jo työskennelleet yhdessä. Ehkä hän ei halua työskennellä jonkun kanssa uudestaan, Kurylenko kuvaili.

– Ehkä hän haluaa jonkun, joka ei ole koskaan työskennellyt hänen kanssaan koskaan ennen. Ihmiset eivät yleensä esitä pariskuntia uudestaan ja uudestaan eri elokuvissa. Ajattelin olleeni jo elokuvassa hänen kanssa. Mitkä ovat todennäköisyydet olla hänen kanssaan toisessa elokuvassa?

Kurylenkoa ei harmita, että hän hävisi roolin Gal Gadotille.

– Koe-esiintyminen meni kuin ne kaikki menevät. Minulla ei ollut mitään käsitystä, ja mitä tahansa olisi voinut tapahtua. Tällä kertaa vastaus ei ollut kyllä, mutta se on ok, koska et voi saada kaikkea elämässäsi. Se on ok. Sain Oblivionin ja Quantum of Solacen. En voi saada kaikkea, ja se on ihan normaalia.

Näyttelijätär muisteli, pitikö hän Wonder Womanin asua koe-esiintyessään.

– Muistan pitäneeni uimapukua ja jotain nahkasaappaita. Ne ovat aina epätodellisia kokemuksia. Se on hauskaa. Rakastin sitä elokuvaa. En pidä jokaisesta toimintaelokuvasta, mutta pidän Wonder Womanista. Nautin siitä todella, Kurylenko summasi.

Lähde: THR

Lisää luettavaa