Bond-tyttö Denise Richards on nyt 53 – tältä Starship Troopersissa hurmannut tähti näyttää nyt

Ex-mies Charlie Sheen on ollut Richardsin mukaan haitaksi uralle.

20.2.2024 05:30

Starship Troopers (1997) -elokuvasta monien mieleen jäänyt Denise Richards täytti 17. helmikuuta 53 vuotta. Hän aloitti ammatillisen uransa teinimallina, ja pääsi 90-luvulla näyttelijäksi.

Richards on nähty myös tosi-tv:n puolella, sillä Richards osallistui tosi-tv-ohjelmaan Denise Richards: It’s Complicated vuosina 2008 ja 2009. Asia on mainitsemisen arvoinen, sillä näyttelijän mukaan hänen oli pakko lähteä ohjelmaan mukaan ex-miehensä Charlie Sheenin takia.

Denise Richards elokuvassa Starship Troopers.

– Kun tein sarjan… Minun oli pakko tehdä se. Minulla oli liian paljon oikeudenkäyntilaskuja ex-mieheni vuoksi. Hän sanoi haluavansa tyhjentää lompakkoni, ja sen hän teki. Oikeudenkäyntikulut kertyvät aika nopeasti, näyttelijä sanoi.

Richards ei omien sanojensa mukaan arvannut, miten paljon erodraama vaikuttaisi hänen uraansa näyttelijänä. Richardsin mielestä Sheenin omat kohut loivat negatiivisen kuvan myös hänestä.

Richardsin ura on kaikesta huolimatta jatkunut, vaikkakaan hän ei jäänyt pysyvästi kirkkaimpiin parrasvaloihin. Richardsilta on silti tulossa tälläkin hetkellä seitsemän eri tuotantoa. Hänet nähdään muun maussa komediassa Saturday at the Starlight yhdessä Abigail Breslinin kanssa.

Villit kuviot.

Richardsin aiempia, tunnetuimpia rooleja ovat paitsi Carmen Ibanez elokuvassa Starship Troopers (1997) niin myös Kelly Van Ryan elokuvassa Villit kuviot (1998). Lisäksi hänen uransa kohokohtiin kuuluu Bond-tytön rooli Christmas Jones elokuvassa Kun maailma ei riitä (1999).

Hän on näytellyt myös elokuvissa Kuolettavan kaunis (1999), Valentine (2001), Vakoojaveli (2002), Scary Movie 3 (2003), Rakkautta vain (2003) ja Madea’s Witness Protection (2012). Hän on näytellyt myös sarjassa Kauniit ja rohkeat, jossa hän aloitti vuonna 2019. Hänet on nähty sarjassa viimeksi vuonna 2022.

Valentine.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Denise Richardsista

Richards kertoi New York Timesille vuonna 2019, että eräänä kiitospäivänä hänen jo ex-miehensä Charlie Sheen saapui Richardsin kotiin prostituoitu autossaan. Richards ei halunnut naisen istuvan Sheenin pysäköidyssä autossa, vaan kutsui hänet kiitospäivän illalliselle.

Hänellä on hollantilaisia, englantilaisia, ranskalais-kanadalaisia, saksalaisia, irlantilaisia ja walesilaisia sukujuuria.

Hänellä ja Charlie Sheenillä oli molemmilla pienet roolit erillisissä kohtauksissa elokuvassa Ladattu ase 1 (1993). Roolit tapahtuivat vuosia ennen kuin he rakastuivat elokuvan Hyvät neuvot (2001) -kuvauksissa.

Denise Richards on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Muistatko vielä Bond-tyttö Jane Seymourin, 73? Tähteä ei uskoisi ikäisekseen! – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Cinema Blend, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia