Borat 2 -leffan naistähti ei luottanut Baron Cohenin koekuvauksiin – uskoi joutuvansa ihmiskaupan uhriksi!

Eipä ihme, jos arvelutti.

Borat 2 -elokuvassa näyttelee bulgarialainen Maria Bakalova. Hän oli varmasti onnellinen saadessaan roolin, mutta oli epäileväinen elokuvaprojektin suhteen sen alkuvaiheessa.

Bakalovan epäilyjä ruokki ainakin se, ettei bulgarialaisia yleensä nähdä Hollywood-tuotantojen päärooleissa.

– Lähetin videoita itsestäni, sitten he soittivat minulle ja kutsuivat koekuvauksiin Lontooseen. Mutta projekti oli niin salainen, että mietin onko tämä todella projekti, Bakalova tunnusti.

Näyttelijä arvelikin taustalla olevan joku hämäräperäinen porukka.

– Olin varma, että joudun ihmiskauppatilanteeseen. Minulla ei ollut hajuakaan, että tulisin tapaamaan Sachan – se oli yllätys, Bakalova jatkoi.

Sacha Baron Cohen kävi läpi 600 näyttelijän koe-esiintymisen Boratin tyttären Tutarin rooliin. Baron Cohenin mielestä Bakalovan kyky saada katsoja itkemään toi hänelle roolin.

– Kun teimme eroamiskohtauksen elokuvaan, minun täytyi keskeyttää, koska tunsin oloni aika tunteelliseksi. Hän on ainutlaatuinen, Baron Cohen kehui Bakalovaa vastikään haastattelussa.

– Kuvittele tulevasi Amerikkaan ensimmäistä kertaa, ja näyttelet roolia oikeiden ihmisten kanssa pelottavissa tilanteissa. Hän selvisi siitä kaikesta, Baron Cohen vielä lisäsi.

Elokuvassa nähdään muun muassa kohtaus, jossa Bakalova haastattelee poliitikko Rudy Giuliania. Tilanne päättyy hotellihuoneeseen, jossa Giuliani on laittamassa makuuasennossa kättään housuihinsa. Giuliani väitti myöhemmin vain laittaneensa paitaa housuihinsa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut