Cameron Diaz palasi näyttelijäksi – kuvaa parhaillaan Netflixin toimintaleffaa Lontoossa

Lomailu ilmeisesti alkoi maistua puulta.

28.2.2023 07:00

Hollywoodin kestotähtiin kuuluva Cameron Diaz, 50, katosi valkokankailta vuoden 2014 elokuvan Annie jälkeen, eikä häntä siellä ole siitä lähtien nähty. Diaz selitti vuonna 2020 poistumistaan takavasemmalle seuraavasti:

– Minä vain päätin, että haluan eri asioita elämältäni. Olin työskennellyt ja tehnyt elokuvia niin pitkään ja se on raskasta, Diaz sanoi.

– Olet siellä (kuvauksissa) 12 tuntia päivässä kuukausien ajan, eikä sinulla ole aikaa mihinkään muuhun, näyttelijä jatkoi.

Näyttelijän mukaan hänellä ei ollut lainkaan aikaa henkilökohtaiselle elämälle. Hän kertoi myös löytäneensä rauhan sieluunsa ja huolehtineensa itse itsestään elokuvauran jälkeen.

– Näyttelijöitä kohdellaan kuin lapsia. Meidät laitetaan tilanteeseen, jossa kaikki hoidetaan puolestamme, Diaz valitteli.

Tähti kertoi niin ikään, ettei hän koskaan sopeutunut sellaiseen elämään. Nyt hän on kuitenkin ilmeisesti pitänyt lomaa tarpeeksi, sillä hän tekee uutta elokuvaa Netflixille.

Diaz bongattiin Lontoosta Thames-joelta, jossa hän oli nopean veneen ruorissa kuvaamassa toimintakohtausta elokuvaan Back In Action. Hänet nähtiin myös rupattelemassa kuvausryhmän jäsenten kanssa.

Tulevassa toimintakomediassa nähdään Jamie Foxx, joka oli mukana myös Diazin edellisessä elokuvassa Annie (2014). Mukana on myös Glenn Close. Elokuva on Seth Gordonin ohjaama ja Naapurit-leffan Brendan O’Brienin käsikirjoittama.

Back In Actionin julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu, mutta sen voi odottaa ilmestyvän vuonna 2023 tai 2024.

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Denzel Washingtonin ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa