Charlize Theron kertoo illasta, jolloin hänen äitinsä ampui perheen isän kuoliaaksi

Hurja tarina!

18.12.2019 19:30

Charlize Theronin Gerda-äiti ampui isä-Charlesin kuoliaaksi vuonna 1991. Kyse oli itsesuojelusta.

44-vuotias Theron kertoi NPR:lle kesäkuisesta illasta, jolloin hänen isänsä Charles uhkasi kännissä sekä Charlizea että hänen äitiään Gerdaa. Charlize oli vasta 15-vuotias.

– Isäni oli sinä iltana niin kännissä, ettei hänen olisi pitänyt edes pysyä pystyssä. Kotiin hän kuitenkin saapui ase kädessä. Olimme äitini kanssa makuuhuoneessa nojaamassa ovea vasten, kun hän yritti avata sitä, Theron kertoi.

– Nojasimme ovea vasten ja hän yritti parhaansa mukaan työntyä väkisin huoneeseen. Sitten hän otti askeleen taaksepäin ja ampui kolmesti oven läpi. Kuin ihmeen kautta hän ei osunut meihin.

Gerda ampui Charlesin kuoliaaksi, jotta äiti ja tytär säilyisivät hengissä.

– Hän käytti itsepuolusta torjuaksen uhan.

Gerda ei lopulta saanut edes syytettä, koska suojeli itseään ja tytärtään.

– Perheväkivalta yhdistää minut monen ihmisen kanssa. Ei kä minua hävetä puhua tästä, koska mitä enemmän näistä asioista keskustelee, sitä nopeammin tajuamme, ettemme ole yksin kaiken tämän keskellä. Minulle tarina opetti mitä on kasvaa addiktin kanssa ja mitä se tekee ihmisille.

– Isäni oli erittäin sairas mies. Hän oli alkoholisti koko elämäni ajan. En tuntenut häntä muuten kuin alkoholistina. Se oli todella lohdutonta. Olimme perheen kanssa loukussa. Emme mitenkään voineet ennustaa mitä kukin päivä toisi tullessaan. Se on jättänyt arpia.

– Toivon tietenkin, ettei sen illan tapahtumia olisi koskaan tapahtunut.

Theron on kiitellyt äitiänsä Gerdaa siitä, että hän on tehnyt tyttärestään niin rohkean.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa