Cher kertoo hänen ja Val Kilmerin rakkaussuhteesta: ”Olimme molemmat suhteen alfauroksia”

AOP

He ovat ystäviä vielä tänäkin päivänä.

Vanity Fair julkaisi jutun Oscar-palkitun muusikko, näyttelijä Cherin esseestä, jonka tämä kirjoitti. Esseessä Cher käy läpi pitkäaikaista ystävyyttään ja aiempaa rakkaussuhdettaan näyttelijä Val Kilmerin kanssa.

Pari tapasi  syntymäpäiväjuhlilla vuonna 1981, ja pian heistä tuli hyvät ystävät. ”Nauroimme samoille asioille jatkuvasti. Hän saattoi tulla yökylään ja aluksi kyse oli vain ystävyydestä”, Cher kirjoittaa. ”Se oli iso juttu silloin. Totuus oli, että en ollut käynyt ulkona nuorempien miesten kanssa.” Ikäeroa parilla on 14 vuotta.

”Kutsuimme toisiamme Sidiksi ja Etheliksi, koska Val ei halunnut huutaa Cher, enkä minä halunnut huutaa Val. Kutsuimme toisiamme myös Valus Maximukseksi ja Cherus Reprimandukseksi.”

Cher muistelee myös, että he molemmat olivat suhteen alfauroksia. ”Olimme molemmat yksilöitä, eikä kumpikaan meistä halunnut luopua siitä”, hän sanoo. Cher muistelee heidän huumorintajuaan lämmöllä. ”Olimme korviamme myöten rakastuneita ja nauroimme hysteerisesti, mutta kunnioitimme myös toistemme kykyjä.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut