Chris Hemsworth sai pysäyttävän diagnoosin – näin Thor-näyttelijä haluaa tulla muistetuksi kuoltuaan

Hemsworthille tehtiin geenitutkimuksia ja sieltä paljastui pelottava yllätys.

10.6.2023 13:31

Thorina parhaiten tunnettu Chris Hemsworth on saanut pysäyttävän diagnoosin taannoisella lääkärikäynnillään. Hemsworth päätti ottaa lomaa näyttelemisestä sen takia.

Hemsworth teki paljastuksen Disney Plussassa pyörivän Limitless with Chris Hemsworth -sarjassa. Aussinäyttelijältä löytyi kaksi kopiota Alzheimeriin tautiin liitetystä APOE4-geenistä. Hän sairastuu Alzheimeriin 8-10 kertaa isommalla todennäköisyydellä kuin keskivertoihminen.

Hemsworthin vaari Martin kuoli 93-vuotiaana. Hänellä oli diagnosoitu Alzheimer.

Hemsworth pohtii kuinka hän haluaisi ihmisten muistavan hänet tulevaisuudessa. Hän oli vaarinsa hautajaisissa ja toivoo, että hänet muistettaisiin samalla lailla.

– Setäni sanoi minulle, että vaarini tullaan muistamaan hauskana heppuna. Hän olisi ollut siitä erityisen ylpeä, Hemsworth kertoi GQ-lehden haastattelussa.

– Se pisti ajattelemaan omaa elämääni. Enkä oikeastaan ajatellut uraani tai mitään sellaista, vaan kuinka haluaisin tulla muistetuksi hyvänä ja kilttinä henkilönä, joka pystyi antamaan muille ihmisille jotain arvokasta.

– En pidä elokuviani sellaisina virstanpylväinä, joista haluaisin minut muistettavan. Haluan, että ihmiset muistavat minut lämpimästi, koska olin mukava tyyppi oikeassa elämässä – kuten vaarini.

Tämän takia Hemsworth tulee harkitsemaan vakavasti kaikkia niitä elokuvaprojekteja, joita hänelle tarjotaan.

– Elämä on huomattavasti merkityksellisempää sen jälkeen, kun tajusin, ettei tätä kestä loputtomiin.

Hemsworth vitsailee samalla olevansa työtön, koska ei ole kuvannut seitsemään kuukauteen. Hän on kuitenkin halunnut viettää laatuaikaa vaimonsa Elsa Patakyn ja heidän kolmen lapsensa kanssa.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa