Christian Balea varoitettiin, ettei hän jatkaisi näyttelemistä Batmanien jälkeen

Bale kertoo epänormaaleista metodeistaan.

22.1.2023 15:02

Christian Balen tähdittämä Pale Blue Eye -niminen uutuusjännäri pyörii parhaillaan Netflixissä. Bale on tehnyt pitkän uran elokuvien parissa, vaikka sai kuulla varoituksia, ettei näyttelisi enää koskaan Christopher Nolanin Batman-trilogian jälkeen.

Balelle sanottiin, että hän jää roolinsa vangiksi.

– Minulla ei ole minkäänlaista strategiaa sille mitä teen. Olisi kuitenkin ollut ihan hyvä juttu, jos Batman olisi ollut viimeinen asia, jonka olisin tehnyt, ja juuri se rooli, josta minut muistettaisiin, Bale kertoo tuoreessa haastattelussa.

– Ihmiset varoittivat minua, etten saisi enää muunlaisia rooleja. Olen kuitenkin jatkanut näyttelemistä sen jälkeen.

Bale oli vasta 13-vuotias, kun hän teki valkokangasdebyyttinsä vuoden 1987 Auringon valtakunta -elokuvassa.

– Lähestyn jokaista elokuvaprojektiani kuten se olisi ensimmäiseni, joten en ainakaan saavu ylimielisenä kuvauspaikalle.

47-vuotias Bale on myös paljastanut, ettei oikeastaan tiedä mitä hän kuvauksissa tekee. Bale kertoi Pale Blue Eyes -elokuvan kuvauksista ja työskentelystä Harry Mellingin kanssa seuraavanlaista:

– Harry tietää mitä on tekemässä, joten en voi opettaa hänelle mitään. Minkälainen kusipää oikein menisi sanomaan, että ”Kuule Harry, istuhan alas, niin neuvon sinulle asian jos toisen näyttelemisestä.

– Ei minulla ole aavistustakaan mitä olen tekemässä, joten minulle on täysi mysteeri, miksi minut pestataan näihin juttuihin, Bale sanoo.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa