Clint Eastwood vaihtaa leiriä, eikä tue Donald Trumpia enää presidentiksi – Paljasti ehdokkaansa!

Eastwood on saanut tarpeekseen.

22.2.2020 21:30

Elokuvalegenda Clint Eastwood on äänestänyt pitkään republikaaneja Yhdysvaltojen vaaleissa. Hän on kritisoinut paljon demokraattien ehdokkaita ja poliitikkoja, erityisesti Barack Obamaa. Eastwood kannatti presidentiksi vuonna 2008 John McCainia, 2012 Mitt Romneya ja 2016 Donald Trumpia.

Nyt kelkka on kuitenkin kääntynyt. Variety uutisoi, että Eastwood tänä vuonna 90 vuotta täyttävä legenda toivoisi presidentiksi demokraattien ehdokasta, miljonääri Mike Bloombergia. Bloomberg on ollut republikaani muutaman vuoden itsekin, mutta siirtyi vastikään demokraattien talliin uudelleen. Huomioitavaa tosin on se, että Bloomberg vasta hakee demokraattien presidenttiehdokkuutta, eikä hän ole kovin korkealla mielipidemittauksissa.

Eastwood kuuluu itse libertaarien talliin, joka poikkeaa hieman republikaanisesta puolueesta. ”Parasta olisi jos saisimme vain Mike Bloombergin sinne”, Eastwood sanoi haastattelussa. Hän myöntää olevansa joistakin asioista Trumpin kanssa samaa mieltä, mutta toivoisi presidentin toimivan herrasmiesmäisemmin, ilman toisten haukkumista ja tviittailua. ”Minä henkilökohtaisesti pitäisin siitä ettei hän laskisi itseään sille tasolle”, Eastwood totesi.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa