Donald Trump haukkui Parasiten, Brad Pittin ja haikailee Tuulen viemän perään – Parasiten tuotantoyhtiöltä sivaltava vastaus!

Kaipaatko sinäkin Tuulen viemää takaisin?

New York Times uutisoi, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ollut mielissään Parasiten Oscar-voitosta. ”Kuinka huono Oscar-gaala olikaan tänä vuonna? Näittekö? Ja voittaja oli elokuva Etelä-Koreasta. Mitä helvettiä sekin oli?” Trump kysyi kummastuneena.

On epävarmaa, onko Trump yleensä nähnyt Bong Joon-hon rakastettua elokuvaa, joka palkittiin yhteensä neljällä Oscarilla. ”Meillä on tarpeeksi ongelmia Etelä-Korean kauppasuhteiden kanssa. Kaiken kukkuraksi he antoivat heille parhaan elokuvan palkinnon? Oliko se hyvä? En tiedä.”

Tämän jälkeen Trump nostalgisoi Hollywoodin kultakautta. ”Hankitaan Tuulen viemää. Saisimmeko Tuulen viemää takaisin?” Hän mainitsi haikaillen myös Auringonlaskun kadun puheessaan. ”Niin monia hienoja elokuvia. Voittaja on Etelä-Korea. Luulin, että se on paras ulkomaalainen elokuva, eikö?”

Trump totesi myös, ettei pidä Brad Pittistä. Pitt vitsaili Trumpin oikeudenkäynnistä puheessaan. ”He antoivat minulle vain 45 sekuntia aikaa lavalla. Mikä on 45 sekuntia enemmän kuin senaatti antoi John Boltonille tällä viikolla”, Pitt vitsaili. Trump ei ollut mielissään, ja kertoi ettei koskaan ole ollut Pittin fani. ”Hän on pieni viisastelija”, Trump sanoi.

Parasiten levittäjä Neon sai kuitenkin viimeisen sanan, kun he vastasivat Trumpin sanomisiin Twitterissä. ”Ymmärrettävää. Hän ei osaa lukea.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut