Clint Eastwoodin seuraava elokuva nähdään jo pian – Ohjaa ja näyttelee pääosaa Cry Machossa, jonka halusi tehdä jo yli 30 vuotta sitten

AOP

Esimakua nähdään pienessä teaserissa.

Variety uutisoi, että elokuvalegenda Clint Eastwoodin seuraava elokuva julkaistaan jo tänä syksynä. Warner Bros ilmoitti Yhdysvaltojen ensi-iltapäiväksi lokakuun 22. päivän.

Cry Machoa on yritetty tehdä jo pidemmän aikaa. Ennen kuin tarina julkaistiin N. Richard Nashin romaanina, se oli elokuvakäsikirjoitus. Eastwood halusi tehdä elokuvan jo vuonna 1988. Kymmenisen vuotta sitten päärooliin oli kiinnitetty Arnold Schwarzenegger, mutta elokuva ei edennyt. Nyt elokuvan on ohjannut Clint Eastwood, joka näyttelee myös pääosaa.

Cry Macho sijoittuu vuoteen 1978. Eastwood näyttelee entistä rodeotähteä, joka ottaa entiseltä pomoltaan vastaan työkeikan tuoda pomon nuori poika kotiin alkoholistiäitinsä luota. Matka taittuu Meksikon ja Teksasin maisemissa.

Eastwoodin tahti ei ole hidastunut. Viime vuosina häneltä on tullut lukuisia elokuvia, kuten Richard Jewell ja The Mule.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut