Disney paljasti Netflixin haastavan striimipalvelunsa sisällön – hurja kattaus klassikoita ja uutuuksia

Disney+ jyrähtää ja haastaa koko striimikentän.

Disney+ on Disneyn oman suoratoistopalvelun nimi. Megakorporaatio ei lähde millään pienellä satsauksella kentälle, vaan sisältö on kattavaa ja todella laadukasta.

Marvel julkaisee palvelussa uudet sarjat, joihin lukeutuvat muun muassa Hawkeyen ja hänen oppilaansa seikkailut, Visionin ja Scarlet Witchin oma sarja, Lokin retket universumissa ja mitä kaikkea MCU:hun nyt lopulta liitetäänkään. Tämän lisäksi Captain Marvel on streamattavissa heti palvelun avauduttua.

Marvel-tuotannon lisäksi kanavalle saapuvat Foxin ja Disneyn omat klassikkot sekä remakeja ja uutuuksia. Esimerkiksi Simpsoneiden 30 ensimmäistä kautta on heti saatavilla.

Kanavalla nähdään tietenkin myös Pixaria ja Disneyn omat animaatioklassikot. Myös National Geographicin kanavat siirtyvät Disney+:lle.

Koko homman päälle kun heitetään vielä kaikki ilmestyneet Star Wars -leffat, niin onhan tuota tarjontaa melko lailla. Tulevat Star Wars -sarjat tullaan myös näkemään pelkästään Disney+ -palvelun kautta.

Juju on kuitenkin siinä, että palvelu avautuu ensin vain Pohjois-Amerikassa. Palvelun hinta on 6,99 dollaria kuukaudelta. Se on puolet halvempi kuin Netflixin 13 dollaria kuussa.

Lähteet: Slash Film, Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut