Toimituksen suosikit: Hiljainen viikonloppu huvipuistossa

Ikä- ja identiteettikriisi, perhetragedia ja maailmanloppukin vielä menettelevät Episodin toimituksen mielestä, mutta teiniromanssit… Jotain rajaa!

12.4.2019 14:47

Viikonloppu tuo tullessaan neljä hyvinkin erilaista ensi-iltaa, mutta oikeastaan mikään ei nyt tuntunut kelpaavan.

Britt-Marie kävi täällä on ruotsalaisnäyttelijä Tuva Novotnyn kevyt draamakomedia kuusikymppisestä naisesta, joka yrittää löytää itsensä suurinpiirtein bussipysäkistä ja pizzeriasta koostuvasta pikkukaupungista. Hyvän mielen elokuva ei yritäkään olla muuta vakavista teemoistaan huolimatta.

Hellboy sai ainoana kaikki äänestykseen osallistuneet toimittajat teatteriin – ja sitten he päättivät olla pitämättä siitä. Tai osa piti, mutta ilmeisesti ihmisiä raatelevista ja/tai syövistä noidista, demoneista ja peikoista pitäisi tehdä art house -elokuvia eikä veristä, matalaotsaista viihdettä.

Ihmeiden puisto on tyypillinen moderni ADHD-animaatio miltä tahansa studiolta joka ei ole Disney tai Pixar. Meno on hahmottamisongelmiin asti vauhdikasta ja värikästä, vaikka mielikuvituksen lennon alla on tarkoitus käsitellä myös suuresta surusta selviämistä.

Kertovatko After-elokuvan tähdet teiniromanssin laadusta vai Episodin toimituksen ikä- ja sukupuolijakaumasta? Positiivisin kommentti siitä oli, että se on ”kuin Twilight ilman vampyyreita”. Monien mielestä se ei käynyt kehusta.

 

Lisää luettavaa