Disney Plussan Percy Jackson -sarja sai lahjakkaan näyttelijälisäyksen – Lin-Manuel Miranda astuu jumalten joukkoon

Tämä musikaaliherra on varmasti mainio lisä tekijätiimiin.

8.11.2022 01:45

Disney Plus on kehittelemässä uutta suoratoistosarjaa Rick Riordanin suosituista Percy Jackson -nuortenkirjoista. Percy Jackson and the Olympians on tuotannossaan hyvässä vauhdissa ja nyt sarjan tiimoilta on kantautunut tieto tuoreesta näyttelijäkiinnityksestä – monesti palkittu musikaalimies Lin-Manuel Miranda liittyy mukaan sarjaan.

Miranda tulee esittämään kreikkalaista nopeuden, matkaajien, kauppiaiden ja diplomaattisuuden jumalaa Hermestä. Hermes tunnetaan mytologiassa erityisesti myös jumalten sanansaattajana. Hahmon erottaa parhaiten siivekkäistä kengistään.

Aiemmin julkaistuissa Percy Jackson -elokuvissa Hermeksen roolissa on nähty Dylan Neil ja Nathan Fillion.

Itse Percynä sarjassa tullaan näkemään Netflix-elokuva The Adam Projectista tuttu nuori Walker Scobell. Muita tähtikiinnityksiä ovat muun muassa Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri, Adam Copeland ja Jessica Parker Kennedy.

Miranda on tunnettu varsinkin työstään erinäisten musikaalien parissa. Hänen työpanostaan on nähtävillä ja kuultavilla esimerkiksi Hamilton-musikaalissa, Vaianassa, Tick, Tick… Boom! -elokuvassa, In the Heightsissa, His Dark Materialsissa, Encantossa sekä ensi vuonna ilmestyvässä Pienessä merenneidossa.

Percy Jackson and the Olympiansin ensimmäinen, kahdeksanjaksoinen tuotantokausi on saapumassa suoratoistettavaksi näillä näkymin jossain kohtaa vuotta 2024.

Lisää luettavaa