Disney taipui – poistaa ylipitkän Frozen-aiheisen mainosvideon Pixar-elokuvaa pilaamasta

Pixarin uusin koko perheen animaatio Coco on saanut raikuvan loistavan vastaanoton maailmalla. Siitä tuli muun muassa kaikkien aikojen katsotuin avausviikonlopun elokuva Meksikossa. Elokuvaa kuvaillaan erittäin koskettavaksi, joten näytökseen kannattaa varustautua nenäliinapaketin kera.

3.12.2017 14:12

Ihmiset ovat kuitenkin valittaneet teatterinäytöksistä. Eivät kuitenkaan itse Cocosta, vaan sitä ennen nähtävästä 22-minuuttisesta Frozen-”lyhäristä”, Olaf’s Frozen Adventuresta.

Katsojat olisivat halunneet nähdä perinteisen Pixar-lyhärin, eivätkä Frozen-mainosvideota. Lyhärissä on muun muassa neljä laulettua kappaletta, jotka ovat vieläpä monen mielestä huonoja.

Eräskin isä kirjoitti ostaneensa lastensa kanssa liput Cocoon, mutta rupesivat jossain vaiheessa epäilemään olevansa väärässä elokuvassa, koska lyhäri vain jatkui ja jatkui.

Lyhärin on myös kuvailtu olevan pelkkä ylipitkä joulumainos, jolla pyritään myymään Frozen-tuotteita lapsille.

Lyhärin pituudesta on muodostunut ongelma perheille, joissa on pieniä lapsia. Pienet lapset eivät millään kestä 20 minuutin lyhäriä ja sadan minuutin leffaa, joita vielä edeltää 15-20 minuutin mainokset.

Nyt eräs yhdysvaltaisen elokuvateatterin työntekijä paljasti saaneensa muistion Disneyltä, jossa kerrotaan, että Olaf’s Frozen Adventure nähdään vain 7.12. saakka. Sen jälkeen se poistetaan ohjelmistosta.

Suomessa Coco nähdään vasta 9. helmikuuta lähtien.

Alla leffan traileri

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia