Dwayne Johnsonilla ei minkäänlaista aikomusta palata Fast and Furious -perheeseen: ”Esimerkki Vin Dieselin manipulaatiosta”

Fast & Furious 5

The Rock ei tarvitse perhettä.

Hollywood Reporter uutisoi tuoreesta haastattelusta, jossa Dwayne Johnson valaisi aikomuksiaan Fast and Furious -elokuvasarjan suhteen.

On julkisesti tiedossa, että Johnson ei ole tullut toimeen sarjan Vin Dieselin kanssa. Diesel on kuitenkin pyrkinyt viime aikoina julkisesti kutsumaan Johnsonia mukaan ”viimeiseen” Fast 10 -elokuvaan. Esimerkiksi marraskuussa Diesel teki kummallisen postauksen Instagram-tililleen, jossa Diesel kutsui Johnsonia ”pikkuveli-Dwayneksi” ja kuinka ”aika on tullut”.

”Maailma odottaa viimeistä Fast 10 -leffaa. Kuten tiedät, lapseni kutsuvat sinua eno-Dwayneksi talossani. Ei ole pyhäpäivää, jolloin et lähetä onnen toivotuksia. Tällä kertaa aika on tullut. Perintö odottaa”, Diesel muun muassa kirjoitti. Johnson kertoo olleensa yllättynyt viestistä.

”Olin hyvin yllättynyt postauksesta. Vinin edellisin julkinen postaus oli esimerkki hänen manipulaatiostaan. En pitänyt siitä miten hän nosti postauksessa esiin lapsensa ja Paul Walkerin kuoleman. Jätä heidät tämän ulkopuolelle”, Johnson sanoi. ”Olimme puhuneet kuukausia sitten aiheesta ja päädyimme selkeään yhteisymmärrykseen. Oma tavoitteeni oli lopettaa ihmeellinen matkani upeassa Fast and Furious -franchisessa kiitollisena ja arvokkuudella. On harmillista, että julkinen dialogi on sotkenut asioita.”

Johnson sanoo, että he tapasivat kesäkuussa Dieselin kanssa. ”Kerroin hänelle suoraan, ja yksityisesti, että en aio palata sarjaan. Olin tiukka, mutta ystävällinen sanoissani, ja sanoin että olisin aina näyttelijöiden tukena, aina toivoisin franchisen olevan menestynyt, mutta ei ole minkäänlaista mahdollisuutta, että palaisin. Puhuin yksityisesti myös Universalin väen kanssa, jotka olivat hyvin kannustavia ja ymmärsivät ongelman.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut