Vin Diesel kertoi riidoistaan Dwayne Johnsonin kanssa – joutui antamaan ”kovaa rakkautta”

Ilmeisesti ovat nykyään ainakin jonkinlaisissa väleissä.

22.6.2021 23:30

Fast & Furious -kuvauksissa ei ole ollut pelkästään kivaa – ainakaan Vin Dieselin ja Dwayne Johnsonin välillä. Kaikesta päätellen heillä oli kovia riitoja, mutta nykyään he ovat tiettävästi jo haudanneet sotakirveensä.

Diesel valotti nyt haastattelussa, mistä riidat johtuivat – ainakin hänen mielestään.

– Miettien asiaa tuottajana: ”Ok, otamme tämän painista tunnetun Dwayne Johnsonin ja pakotamme hänet tähän elokuvamaailmaan jonakuna sellaisena, jota yleisö ei tunne.” Hobbs iskee kuin katujyrä. Siitä estetiikasta olen ylpeä. Se vaati paljon työtä, Diesel pohjusti Fast & Furious 9 -elokuvan pressikiertueella.

– Meidän täytyi päästä siihen pisteeseen ja joskus, niihin aikoihin, saatoin antaa paljon kovaa rakkautta. Ei fellinimäistä, mutta tekisin mitä tahansa saadakseni (tarvittavat) näyttelijäsuoritukset missä tahansa mitä olen tuottamassa, Diesel jatkoi.

Johnson tuli mukaan Fast & Furious -elokuvien viidenteen osaan, joka julkaistiin vuonna 2011. Hänestä tuli nopeasti tärkeä osa elokuvasarjaa, mutta Fast & Furious 9:ssä ei enää nähdä Dwayne Johnsonia.

Fast & Furious 9:on tulossa teattereihin 30.6.2021. Lue myös Johnsonin lausunto riitojen ollessa vielä kiivaana: Dwayne Johnson ja Vin Diesel riidoissa – Fast and Furious 9 saattaa kokea kolauksen | Episodi.fi

Lähde: Movie Web

 

Lisää luettavaa