Dwayne Johnsonilla ei ole aikomusta palata Fast & Furious -sarjaan – Nauroi Vin Dieselin näpäytykselle

Joku Fast and Furious

Dwayne kiitti, The Rockille riitti.

Toimintatähti Dwayne Johnson ei aio palata Fast & Furious -sarjaan. The Hollywood Reporterin haastattelussa Johnson kertoi asiasta vastikään.

On tiedossa, että Johnson ja Fast & Furiousin päätähti Vin Diesel eivät tule keskenään toimeen. Johnson oli jukaissut Instagram-päivityksen pari vuotta sitten, jossa tuomitsi nimettömäksi jääneen näyttelijän huonon käytöksen Fast 8 -elokuvan kuvauksissa. Yleisesti arvuuteltiin kyseessä olleen näyttelijän olevan Diesel.

Vastikään Diesel sanoi haastattelussa joutuneensa antamaan ”rajua rakkautta” joillekin näyttelijöille, jotta heistä saisi paremman roolisuorituksen irti. Tämän katsotaan olleen näpäytys Johnsonille, joka kertoi nauraneensa kommentille.

”Nauroin, ja nauroin kovasti. Luulen, että kaikki ovat nauraneet tuolle. Ja jätän sen siihen. Olen toivonut kaikille hyvää, olen toivonut heille hyvää Fast 9:n suhteen. Toivon heille onnea Fast 10 ja Fast 11 -elokuviin, ja kaikkiin loppuihin Fast & Furious -elokuviin, jotka he tulevat tekemään ilman minua”, Johnson sanoi haastattelussa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut